Over Rent-a-Starlink

Rent-A-starlink is voort gekomen uit Snelverbinding.nl. Rent-a-Starlink.com zijn handelsmerken van Nandhoman.nl Elektrotechniek en ICT. We hebben gemerkt dat er veel mensen zijn die opzoek zijn naar een simpele Starlink, zonder installatie, eentje die gewoon makkelijk mee kan op vakantie.

Rent-A-Starlink heeft het doel om Starlink beschikbaar te maken voor Particulieren en bedrijven met een simpel doeleinde, zoals werken op afstand, tegen een betaalbaar tarief. Het liefste zien we dat iedere vakantieganger die behoefte heeft aan Starlink, ons gemakkelijk weet te vinden.

Dit doel is ons veel waard, we horen daarom ook graag wat je eran vond, en hoe we onze diensten verder kunnen verbeteren. Mail daarvoor feedback@rent-a-starlink.com.

1+
Tevreden klanten
1+
Jaar ervaring
1+
Projecten met Starlink uitgevoerd

Onze Starlinks

We verhuren voor nu maar één soort Starlink, zo weet je zeker dat je nooit de foute keuze maakt. 

Ethernet adapter

Een Starlink heeft standaard geen netwerk aansluiting, dit is een optie. Deze geven wij je er gewoon bij, waarom niet?

Europa

Op onze Starlinks zit een doorlopend abonnement voor Europa, dit betekend dat we ze niet stoppen tussendoor. We merken dat hierveel storingen door ontstaan, en dat is niet iets wat we willen.

Statief

Wij hebben verschillende soorten statieven, op hoogte, maar ook voor op de grond. Liever op hoogte? Geef ons een belletje.

WiFi

Bij de Starlink zit een WiFi punt in begrepen. Goed genoeg om in een straal van 30m om het punt heen internet te leveren. In een straal van 10m rondom kan je bedrijfskritische diensten gebruiken zoals streaming en video bellen.

Koffer

Starlink is kwetsbaar, we maken je het daarom zo makkelijk mogelijk om er voorzichtig mee om te gaan. Onze Starlinks komen met een kant-en-klare reiskoffer. 

Snel geregeld

Met ons in-vijf-stappen-geregeld methode heb je gemakkelijk een Starlink gereserveerd.