Algemene Voorwaarden Rent-a-Starlink.com - Nandhoman.nl Elektrotechniek en ICT

Laatst bijgewerkt op 7-11-2023

Welkom bij Rent-a-Starlink.com, een handelsnaam van Nandhoman.nl Elektrotechniek en ICT. Hieronder vind je onze algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het huren van onze apparatuur en diensten. Door gebruik te maken van onze diensten ga je akkoord met onderstaande voorwaarden.

Reservering en Bevestiging:

 1. Reserveringen: Een bestelling is tegelijkertijd een reservering. Je gaat hiermee direct de betaalverplichting aan.
 2. Bevestiging: Een aanvraag wordt zo snel mogelijk gecheckt en beantwoord door Rent-a-Starlink.

Betaling:

 1. Tarieven: De huurtarieven worden vastgesteld op basis van de gehuurde apparatuur en de huurperiode. Deze worden in de verhuur module automatisch berekend en duidelijk weergegeven.
 2. Betaling: Betaling dient voorafgaand aan de huurperiode te worden voldaan, conform de door Rent-a-Starlink verstrekte factuur. De betaling dient binnen 7 dagen na het versturen van de factuur voldaan te worden.

Annulering:

 1. Annuleringsbeleid: Bij annulering gelden de volgende voorwaarden op basis van het aantal dagen voor aanvang van de huurperiode:
  • Annulering meer dan 10 dagen voor aanvang van de huurperiode: 50% restitutie van de betaling.
  • Annulering binnen 10 dagen voor aanvang van de huurperiode: er vindt geen restitutie plaats.

Gebruik van Apparatuur:

 1. Verantwoordelijkheid: De huurder is verantwoordelijk voor het juiste gebruik van de gehuurde apparatuur en voor eventuele schade of verlies dat tijdens de huurperiode plaatsvindt. Indien er schade wordt geconstateerd, ontvangt de huurder een factuur voor de kosten van reparatie of vervanging.

Aansprakelijkheid:

 1. Rent-a-Starlink is niet aansprakelijk voor enig letsel, verlies of schade aan personen of eigendommen tijdens het gebruik van gehuurde apparatuur.

Overige Bepalingen:

 1. Verzekering: Rent-a-Starlink biedt geen verzekering voor gehuurde apparatuur. Huurders dienen zelf voor verzekering te zorgen.
 2. Wijzigingen: Rent-a-Starlink behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden van kracht na publicatie.

Door gebruik te maken van de diensten van Rent-a-Starlink, verklaar je dat je deze voorwaarden hebt gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat. Bij het bestelproces word je gevraagd of je akkoord gaat met de betaalverplichting en de algemene voorwaarde.

Voor vragen of aanvullende informatie, neem contact met ons op via mail hi@rent-a-starlink.com.