Algemeen

Uncategorized FAQ

 • Welke vereisten zitten er aan om verbinding te krijgen?

  Om verbinding te krijgen moet je rekening houden met de volgende dingen.

  • De Starlink moet stroom hebben (230v / 2a)
  • De Starlink moet de hemel kunnen zien, zonder dat er iets tussen zit zoals een dak of boom.
  • Starlink moet ondersteunt zijn in het land waar je naar toe gaat.
  • Ga je buiten Europa? Zorg dan dat je een buitenland bundel hebt aangevraagd tijdens het boeken, dit kost extra.

  Heb je dit allemaal geregeld? Dan moet internet van Starlink geen probleem zijn!

  Het kan zijn dat we iets zijn vergeten te noemen, sorry daarvoor alvast. Bind ons daarom ook niet vast op de bovenstaande punten.

 • Ik wil een of meerdere Starlinks langer houden, kan dat?

  Bel of mail ons ff. Vaak kunnen we dit wel voor je regelen.

  Tel: +31 6 47 91 85 45

  Mail: hi@rent-a-starlink.com

 • Hoe betrouwbaar is het internet van Starlink?

  Het internet van Starlink is goed te vertrouwen en redelijk vergelijkbaar met je thuis aansluiting via de kabel. Maar ga je het gebruiken voor onderwerp die echt niet mogen mis gaan, dan willen we je door verwijzen naar ons andere merk Snelverbinding.nl. Dan werkt het niet meer op basis van "dry-hire", maar we bouwen dan voor jou een netwerk waar je 100% op kan bouwen.

 • Verzendkosten en policy

  We proberen je Starlink meestal 1 dag vantevoren aan te laten komen. Je Starlink werkt gewoon altijd, het is niet zo dat als je vanaf dag X huurt je hem daarvoor niet kan gebruiken. Dus komt hij heel vroeg, dan heb je gewoon een hele goede internet verbinding thuis staan. Lekker toch?

  We versturen hem verder gewoon in de case met een verzendlabel er op. We doen een tywrap om de case niet zomaar open te krijgen. Thuis moet je dus even een kniptang gebruiken om deze open te knippen. Er word van jou ook verwacht om een nieuwe tywrap er om heen te doen, deze geven wij mee in de kist.

  De verzendkosten schalen we nu in op 15 euro inclusief BTW. We hebben namelijk nog geen grote volumes per dag die we aan de post meegeven. Hierdoor is dit proces nog niet optimaal en kost het ons veel tijd en geld. Als het goedkoper kan zullen we dat ook direct doorvoeren.

 • Mag ik het serienummer weten voor het Carnet?

  Ja, zeker dat mag.

  Voor degene die denken, wat is dat? Een carnet is een soort pakbon voor alles wat er mee gaat de grens over. Hiermee laat je zien wat je uitvoert hetzelfde is als wat je weer terug invoert. Dit is onderandere om te voorkomen dat je geen belasting moet betalen bij het invoeren van de gehuurde apparatuur.

  Stuur een mailtje naar hi@rent-a-starlink.com

  P.s. mocht je vanwege de ruimte de Starlink graag zonder kist willen vervoeren, dat mag. Maar zorg er wel voor dat hij heel terug komt.

   

   

 • Er is iets stuk gegaan wat nu?

  Shit, achja. Het is maar materiaal, is er niemand gewond?

  Laten we voorop stellen, op het moment dat er iets stuk gaat kunnen we het enorm waarderen als je het eerlijk aangeeft.

  Dit is hoe we er mee omgaan. We vervangen de materialen en we rekenen jou de vervangingswaarde tot + de tijd die het ons kost om het te vervangen. De tijd die het kost is nooit meer dan één uur, dat komt neer op 50 euro incl.

   

 • Krijg ik een BTW-factuur?

  Ja, natuurlijk. Wij zijn een bedrijf ingeschreven bij de KVK, onder de naam Nandhoman.nl Elektrotechniek en ICT, waarbij rent-a-starlink.com een handelsnaam is. Alle prijzen die wij noemen zijn inclusief BTW tenzij er bij vermeld staat dat het exclusief is.

 • Ik heb een super leuke foto met een Starlink van jullie, die wil ik jullie graag sturen. Mag dat?

  Ja, super leuk. We vinden het super leuk om te zien waar onze Starlinks allemaal terrecht komen. We hebben een grote verzameling aan foto met allerlei verschillende omgeving er bij. Dat gaat van Noorwegen tot Frankrijk. Dat vinden wij echt super leuk. Je mag ze mailen, of Whatsappen, naar hi@rent-a-starlink.com of naar +31 6 47 91 85 45

 • Mag ik de Starlink in Nederland gebruiken?

  Ja natuurlijk! In Nederland zijn er maar weinig gebieden waar Starlink echt nodig is. Maar ze zijn er zeker. De site is vooral vanuit het oogpunt dat je de Starlink meeneemt op vakantie. Maar er is niks waarom je het niet ook gewoon in Nederland kan gebruiken.

 • Horen jullie bij Starlink van Spacex?

  Nee zeker niet, deze site is niet gelieerd aan Spacex of Starlink in Amerika. Heb je hun wel nodig ga dan naar Starlink.com. Wij verhuren enkel hun starlink schotels en randapparatuur.

 • Wanneer krijg ik mijn Starlink binnen?

  De Starlink krijg je meestal de dag van voor de gewenste datum binnen. Soms als de post het druk heeft komt hij pas op de dag aan dat je hem nodig hebt.

  Wat je moet weten is dat als je in de buurt van Baambrugge woont de kans groot is, we de Starlink gewoon zelf bij je afdroppen. Dan weten we zeker dat hij in goede handen bij je aankomt, kunnen we even kennis met elkaar maken, en kan je eventuele vragen over het gebruik altijd stellen.

 • Wat moet ik allemaal doen op locatie op de Starlink werkend te krijgen?

  Echt heul weinig. De schotel moet alleen nog in zijn voet geplaatst worden. Schotel op een goede plek neerzetten met vrij zicht naar de hemel. Stekker van het modem in het stopcontact, en het wifi netwerk is beschikbaar. In de doos zit een flyer met de informatie die je nodig hebt om in te loggen.